Food von Jean-Louis (Hrsg.) Flandrin

A Culinary History
CHF 34.50 inkl. MwSt.
ISBN: 978-0-231-11155-3
Einband: Kartonierter Einband (Kt)
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Exploring culinary evolution and eating habits in a cornucopia of cultures from ancient Mesopotamia to modern America and from the Byzantine Empire to Jewish Mediterranean culture in the Middle Ages, Food: A Culinary History is a rich banquet for readers. Culinary customs, the writers reveal, offer great insight into societies past and present.
Exploring culinary evolution and eating habits in a cornucopia of cultures from ancient Mesopotamia to modern America and from the Byzantine Empire to Jewish Mediterranean culture in the Middle Ages, Food: A Culinary History is a rich banquet for readers. Culinary customs, the writers reveal, offer great insight into societies past and present.
AutorFlandrin, Jean-Louis (Hrsg.) / Montanari, Massimo (Hrsg.) / Sonnenfeld, Albert (Übers.)
EinbandKartonierter Einband (Kt)
Erscheinungsjahr2013
Seitenangabe624 S.
LieferstatusFolgt in ca. 15 Arbeitstagen
AusgabekennzeichenEnglisch
MasseH25.4 cm x B17.7 cm x D4.0 cm 1'058 g
VerlagColumbia University Press

Über den Autor Jean-Louis (Hrsg.) Flandrin

Jean-Louis Flandrin is professor emeritus at the University of Paris VIII-Vincennes.Massimo Montanari is professor of medieval history and the history of food at the Institute of Paleography and Medieval Studies, University of Bologna.

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