Functional Carbohydrates von Jian (Hrsg.) Chen

Development, Characterization, and Biomanufacture
CHF 190.00 inkl. MwSt.
ISBN: 978-1-4987-1877-6
Einband: Fester Einband
Verfügbarkeit: Lieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
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This book covers several major functional carbohydrates widely used in food and other applications. It presents technical details of bio-manufacture, providing direct assistance to researchers and engineers who are interested in applying and producing these carbohydrates.
This book covers several major functional carbohydrates widely used in food and other applications. It presents technical details of bio-manufacture, providing direct assistance to researchers and engineers who are interested in applying and producing these carbohydrates.
AutorChen, Jian (Hrsg.) / Zhu, Yang (Hrsg.) / Liu, Song (Hrsg.)
EinbandFester Einband
Erscheinungsjahr2017
Seitenangabe322 S.
LieferstatusLieferbar in ca. 10-20 Arbeitstagen
AusgabekennzeichenEnglisch
AbbildungenFarb., s/w. Abb.
MasseH23.4 cm x B15.6 cm x D2.3 cm 566 g
CoverlagCRC Press (Imprint/Brand)
Auflage1. A.
VerlagTaylor and Francis

Über den Autor Jian (Hrsg.) Chen

Jian Chen is a Professor of Fermentation Engineering at Jiangnan University in Wuxi, China. Yang Zhu is Senior Scientist at TNO Quality of Life, Zeist, The Netherlands.

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