Protein - Protein Interaction von Meike (Hrsg.) Werther

CHF 391.00 inkl. MwSt.
ISBN: 978-3-540-68817-4
Einband: Fester Einband
Verfügbarkeit: Lieferbar in ca. 20-45 Arbeitstagen
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This book covers trends in modern biotechnology. It treats all aspects of this interdisciplinary technology, where knowledge, methods and expertise are required from chemistry, biochemistry, microbiology, genetics, chemical engineering and computer science.


This book covers trends in modern biotechnology. It treats all aspects of this interdisciplinary technology, where knowledge, methods and expertise are required from chemistry, biochemistry, microbiology, genetics, chemical engineering and computer science.


AutorWerther, Meike (Hrsg.) / Seitz, Harald (Hrsg.)
EinbandFester Einband
Erscheinungsjahr2008
Seitenangabe272 S.
LieferstatusLieferbar in ca. 20-45 Arbeitstagen
AusgabekennzeichenEnglisch
AbbildungenXIV, 272 p. 97 illus., 6 illus. in color., schwarz-weiss Illustrationen, farbige Illustrationen
MasseH23.5 cm x B15.5 cm 653 g
CoverlagSpringer (Imprint/Brand)
ReiheAdvances in Biochemical Engineering/Biotechnology
VerlagSpringer Nature EN

Alle Bände der Reihe "Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology"

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