Marine Biotechnology II von Yves (Hrsg.) Le Gal

CHF 366.00 inkl. MwSt.
ISBN: 978-3-642-06510-1
Einband: Kartonierter Einband (Kt)
Verfügbarkeit: Lieferbar in ca. 20-45 Arbeitstagen
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1 G. Liebezeit: Aquaculture of "Non-Food Organisms" for Natural Substance Production.-

2 S. Lang, M. H¿ners, V. Lurtz: Bioprocess Engineering Data on the Cultivation of Marine Prokaryotes and Fungi.-

3 K. Muffler, R. Ulber: Downstream Processing in Marine Biotechnology.-

4 M.-L. Bourguet-Kondracki, J.-M. Kornprobst: Marine Pharmacology: Potentialities in the Treatment of Infectious Diseases, Osteoporosis and Alzheimer¿s Disease.-

5 J. Hassfeld, M. Kalesse, T. Stellfeld, M. Christmann: Asymmetric Total Synthesis of Complex Marine Natural Products.-

6 K.H. Chu, C.Y. Tang, A. Wu, P.S.C. Leung: Seafood Allergy: Lessons from Clinical Symptoms, Immunological Mechanisms and Molecular Biology.-

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4 M.-L. Bourguet-Kondracki, J.-M. Kornprobst: Marine Pharmacology: Potentialities in the Treatment of Infectious Diseases, Osteoporosis and Alzheimer¿s Disease.-

5 J. Hassfeld, M. Kalesse, T. Stellfeld, M. Christmann: Asymmetric Total Synthesis of Complex Marine Natural Products.-

6 K.H. Chu, C.Y. Tang, A. Wu, P.S.C. Leung: Seafood Allergy: Lessons from Clinical Symptoms, Immunological Mechanisms and Molecular Biology.-

AutorLe Gal, Yves (Hrsg.) / Ulber, Roland (Hrsg.)
EinbandKartonierter Einband (Kt)
Erscheinungsjahr2010
Seitenangabe262 S.
LieferstatusLieferbar in ca. 20-45 Arbeitstagen
AusgabekennzeichenEnglisch
AbbildungenPreviously published in hardcover
MasseH23.5 cm x B15.5 cm 427 g
CoverlagSpringer (Imprint/Brand)
AuflageSoftcover reprint of hardcover
ReiheAdvances in Biochemical Engineering/Biotechnology
VerlagSpringer Nature EN

Alle Bände der Reihe "Advances in Biochemical Engineering/Biotechnology"

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