Tastes of Paradise von Wolfgang Schivelbusch

A Social History of Spices, Stimulants, and Intoxicants
CHF 22.50 inkl. MwSt.
ISBN: 978-0-679-74438-2
Einband: Kartonierter Einband (Kt)
Verfügbarkeit: Lieferbar in ca. 20-45 Arbeitstagen
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From the extravagant use of pepper in the Middle Ages to the Protestant bourgeoisie's love of coffee to the reason why fashionable Europeans stopped sniffing tobacco and starting smoking it, Schivelbusch looks at how the appetite for pleasure transformed the social structure of the Old World. Illustrations.

From the extravagant use of pepper in the Middle Ages to the Protestant bourgeoisie's love of coffee to the reason why fashionable Europeans stopped sniffing tobacco and starting smoking it, Schivelbusch looks at how the appetite for pleasure transformed the social structure of the Old World. Illustrations.

AutorSchivelbusch, Wolfgang
EinbandKartonierter Einband (Kt)
Erscheinungsjahr1993
Seitenangabe256 S.
LieferstatusLieferbar in ca. 20-45 Arbeitstagen
AusgabekennzeichenEnglisch
MasseH20.4 cm x B13.1 cm x D1.3 cm 236 g
CoverlagVintage (Imprint/Brand)
VerlagRandom House N.Y.

Über den Autor Wolfgang Schivelbusch

Wolfgang Schivelbusch, geboren 1941 in Berlin, studierte Literaturwissenschaft, Philosophie und Soziologie in Frankfurt am Main. Nach vier Jahrzehnten zwischen New York und Deutschland lebte er seit 2013 als freier Autor in Berlin. 2003 erhielt er den Heinrich-Mann-Preis der Akademie der Künste zu Berlin, 2013 den Lessing-Preis der Freien und Hansestadt Hamburg. Schivelbusch starb im März 2023.

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